BANNTECH A.G. a fost infiintata in anul 2004 ca o societate al carei domeniu principal de activitate il constituie”Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale” avand o echipa de specialisti, ale carei atuuri sunt experienta si inalta calificare.

             S.C. BANNTECH AG S.R.L. este o companie dinamica, ce asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor .Calitatea activitatii noastre este conforma cu ultimele norme si standarde din domeniu. Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o înalta calificare a personalului nostru, va asiguram ca planurile si implicit constructiile dumneavoastra au garantia calitatii lucrarilor. Activitatea se desfăşoară în conformitate cu: legislaţia existentă, contractele încheiate cu terţii şi statutul de societate.

          S.C. BANNTECH AG S.R.L. este o companie ce ofera o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor, cum ar fi :

– renovari cladiri de birouri,cladiri de locuinte;

– renovari si reparatii diverse;

– termosistem (placari polistiren);

– placari/compartimentari rigips;

– placari ceramice; – vopsitorii diverse;

– confectii metalice;

– lucrari diverse de amenajari interioare si exterioare;

– marcaje pardoseala, pardosele epoxilice.

 Avem o experienta relevanta dobandita prin ducerea la bun sfarsit a unei multitudini de proiecte atat industriale -hale precum si in zona office si rezidentiala (amenajari case si apartamente).

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si simt de raspundere, care sa reprezinte atat interesele companiei nostre cat si interesele dumneavostra (clientilor nostrii). Intrucat suntem o companie dinamica, deschisa si atenta la nevoiele clientilor nostrii, oferim o mare felxibilitate in ceea ce priveste modul de lucru cat si programul.Incercam si credem ca reusim de fiecare data sa oferim un raport corect intre pret si calitatea lucrarilor si a colaborarilor.      

Obiectivele S.C. BANNTECH A.G. S.R.L. sunt:

– satisfacerea clientului, respectând contractele încheiate;
– menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a calităţii proceselor;
– asigurarea siguranţei în exploatare, protecţia populaţiei şi a bunurilor materiale;
– protejarea mediului înconjurător.